SI SOLO ITALIANO

SI SOLO ITALIANO Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 254 beoordelingen
22 jan 2021 om 21:17 De laatste keer ooit; vandaag kwamen ze 1 uur en 20 minuten te laat eten was koud/niet gaaR. Toen ik belde om even te checken werd ik onbehoorlijk behandeld aan de telefoon !Klacht ingediend bij thuisbezorgd en voor ons de laatste keer.Dat als vaste klant
22 jan 2021 om 20:34 Zalig gegeten...dank u!
21 jan 2021 om 19:52 Netjes rond de gevraagde tijd geleverd. Pasta pesto en amatriciana waren weer top! De polpetta heerlijk en de tiramisu ook weer super!
12 dec 2020 om 19:14 Wederom genoten!
4 dec 2020 om 21:30 Lasagne was weer super!!!
29 nov 2020 om 7:01 Heerlijk!!
26 nov 2020 om 21:12 Ik had eerder een bestelling niet gekregen, maar dit is toen super goed en fijn opgelost! Dus vandaag ook weer een pasta pesto besteld! Heerlijk! Ik raad dit restaurant zeker aan.
15 nov 2020 om 11:26 Heerlijk Italiaans eten, goed verzorgd en bezorging altijd op tijd.
13 nov 2020 om 23:44 Lekker bestellen zonder je schuldig te voelen of naderhand enorme dorst te hebben van het vele zout om het lekker te maken. Nee een heerlijke verse maaltijd waar je lekker van kunt genieten. De Vega ravioli heb ik pas ontdekt en ook een echte aanrader!☘️
11 nov 2020 om 21:10 Heerlijke pasta met spinazie en truffel!
24 okt 2020 om 22:55 Ik betaalde voor groot, en kreeg vervolgens een grote bak met een kleine portie, verder was de pasta pesto zeer sterk en zoutig verder was de pasta carbonara een beetje citroen achtig en veels te weinig. Verder was de brood top.
23 okt 2020 om 22:05 Op tijd, heerlijk warm echt Italiaans eten! Top!